NIEUWS

* Dit jaar zal de landelijke TFP dag niet in juni plaatsvinden maar op 1 en 2 oktober 2019 in combinatie met een masterclass van Eve Caligor. Leden hebben een mail ontvangen om aan te melden (vroegboek-korting voor 1 juli 2019)

* 2018 nieuw boek over een bredere toepassing van TFP bij persoonlijkheidsproblematiek (TFP-Extended):   Psychodynamic therapy for personality pathology, treating self and interpersonal functioning, Eve Caligor, Otto Kernberg, John Clarkin, Frank Yeomans, 2018 APA publishing.                       

 * De zorgstandaard Persoonlijkheidsstoornissen is onlangs aangeboden aan het Register van Zorginstituut Nederland. In de komende periode zal het Zorginstituut de standaard toetsen. Het document met informatie over TFP behandelingen voor de zorgverzekeraars, zie tabblad TFP Behandelingen in Nederland.

* In september 2018 is er een nieuwe TFP opleiding van start gegaan in Amsterdam;     opleiders Nel Draijer en Jos van Mosel (zie Cursussen en trainingen).

* In sept. 2019 start een nieuwe 4-daagse TFP cursus in Maastricht, opleiders Paul Wijts en Marike Steeman (zie Cursussen en trainingen).

* In januari 2020 start een 4-daagse vervolgcursus op basis van het boek van Eve Caligor, opleiders Paul Wijts en Marike Steeman (zie Cursussen en trainingen).

* Tijdens de ISTFP conference in 30 sept / okt 2018 te Barcelona is het voorzitterschap van de ISTFP overgegaan van Stephan Doering op Frank Yeomans.

Download onze nieuwe folder